יום רביעי, 25 במרץ 2015

נא להכיר: מוטקה

במחלבת "מוטקה החולב" של משפחת קצנלנבוגן במושב תלמי אלעזר, דור שני של מגדלי צאן, מייצרים גבינות כבשים ארטיזנליות כבר חמש שנים.





לגבינה הזו אנו קוראים בפשטות "מוטקה". מעטה העובש גבשושי ולח בעל טעמים בשלים ועשירים והמרקם חלק, נימוח, עדין ומאוזן היטב. עוד...














זוהי גבינת "מוטקה" בצורת בלוק ובמרכזה פס פטריות כמהין שחורות. השילוב יוצר טעמים מופלאים.
 עוד...













אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה